VE MONK Plus

VE MONK Plus


Produktet udlånt af: Produktet ejes af anmelder
Pris: ca. 50 kr.

Disclaimer: Produktet er købt af anmelderes selv, og vil på bedste vis kommer med ærlige holdninger og meninger om produktet.

Earbuds har for mig været en liga jeg ikke har haft ville berøre, da de egentligt aldrig har sagt mig så meget. De sidder tvivlsomt i mine ører, og så har de foregående par jeg har haft i ørerne lydt noget så ringe. Så da jeg bestilte et sæt VE-monks på Aliexpress var det udelukkende pga. den store hype der har været omkring dem. De er simpelthen blevet skamrost af alle der har haft dem i ørerne, og så koster de under 80 kroner, så de bliver ikke engang taget i tolden, så haps.

Det er godt nok måneder sider, at jeg modtog dem med posten, og jeg må indrømme, at de har ligget en del i skuffen. Årsagen har været de mange in-ears jeg har liggende, så det kan til tider være svært at vælge. Men nok skulle være nok, nu får I en anmeldelse af disse skønne earbuds.

De lyder skide godt, og som Sjanne altid siger, ”Koster ikke mere end to pizza’er”, so what’s not to like?

Det eneste jeg kan rose disse earbuds for er lyden, for resten er ikke noget at råbe hurra for. De bliver leveret i noget der ligner en sort slikpose, hvilket egentligt er fint, de koster trossalt under 80 kr. Førstehåndsindtrykket af selve earbudsene er billig plast med et tvivlsomt kabel. Så altså ikke nogen wow-effekt fra mig af. Nu er det æstetiske ikke alt, så stikket blev straks sat i telefonen, for nu skulle der lyttes.

Noget af det første man ligger mærke til er, at der ikke er synderligt meget bas i dem, hvilket jeg godt havde læst mig frem til på nettet. Bassen er godt nok til stede, men er på ingen måde et buldermonster. Man bemærker den øverste del af bas-frekvensen, som hurtigt døser ud, men det fungerer egentligt ganske fint.

Derimod er der masser af lækker vellyd i mellemtonen, hvilket er hvad VE-Monks vinder på, for sikke en lyd. Hvor er det bare imponerende, hvor klart og velopløst vokaler lyder. Her er der intet mudderkast, men fe-støv drysset ned over dem. Nok lyder de ikke lige så godt som et sæt HD-600 el. HiFiMAN HE-350, men de koster 80 kroner, det er simpelthen forbløffende. Udover klasse lyd, så får man også en god portion luft, hvilket gør dem dejligt lette at lytte til.

But where’s the catch? – Ingen steder faktisk, for diskant opfører sig ganske nydeligt. Nok kan den være en tand for aggressiv for nogen, men for mig er det fint. Den er ikke skarp og niver ikke i ørerne, men stiger blot til vejrs. Her er lige så meget luft som resten af lydbilledet, og harmonerer så fint med resten af frekvensen.

Nu er spørgsmålet bare, om det er en hovedtelefon der passer til netop dig. Personligt bruger jeg dem steder, hvor jeg er nødsaget til også at kunne høre andet end blot god lyd. Det kunne f.eks. være når damen er til stede og man ved, at hvis man ikke reagerer lynhurtigt når hun snakker, så er man færdig. Så det er bestemt ikke en hovedtelefon jeg vil være foruden – tøffelhelt.

Så selvom kritik har været hed, så er det et sæt earbuds der overrasker på alle leder og kanter. For selvom kvaliteten ikke er noget at råbe hurra til, så koster de altså under 80 kr. så man bestiller bare et ekstra par hjem eller to.

Da det er en kineser earbuds, så er jeg jer lige behjælpelig og smider et par links til steder I kan købe dem. Så er det bare at trykke køb og vente 20 – 30 dage før de kommer.

AlieExpress.com – Ekun Store

AlieExpress.com – Smart Electronic Factory

AlieExpress.com – Veclan Store

Enjoy..!


Ve Monk Plus

Ve Monk Plus
9.2

Bas

8.0 /10

Mellemtone

9.5 /10

Diskant

9.0 /10

Soundstage

9.5 /10

Pris/Ydelse

10.0 /10

Plusser

  • Rigtig meget lyd for pengene
  • Lækker åben lyd
  • Ufattelig billig

Minusser

  • Ikke når så meget bas
  • Diskanten kan være en smule for heftigt for nogen

Skriv en kommentar