Opstart af Headfoner

Opstart af Headfoner


Som i nok kan forstå på det hele, så er dette en blog, hvis forfatters interesse er hovedtelefoner. Nok har folk hørt et sæt Apple In-ears, eller et par Beats by Dr. Dre, men det er kun toppen af isbjerget, hvis man dykker en smule ned i det. Det hele starter med et sæt fornuftige hovedtelefoner, som derefter bliver nødsaget til, at skulle brødfødes med en forstærker. Herefter bliver man simpelthen nødt til, at skulle have anskaffet sig sådan en DAC, som egentligt også hedder en “Digital-til-Analog Konverter”. Derefter går det så kun op ad bakke, for man begynder, at kunne høre forskel, hvis man bytter lidt ud i ens hoved-fi kæde.

Så begynder ens hoved-fi eventyr – ‘nok vil have mer’.

Dette var det eksakt samme, som skete for vedkommende der skriver denne tekst. Det ene førte til det andet, det andet førte til det tredje, og nu skriver vedkommende altså om hovedtelefoner. Alt lyder lige pludseligt anderledes – det pip du engang hørte i baggrunden i det stykke musik med Hannah Montana, var faktisk en triangle, hvis formål overhovedet ikke havde noget sammenhæng med selve nummeret.

Nok vil have mer’ for nu vil du ikke bare høre trianglen, men du vil gerne have dine spekulationer af- eller bekræftet, om personen faktisk trak vejret imellem de to strofer.

Om det er det ene, eller det andet man ønsker, så er der i hvert fald masser af vellyd at finde.

Nu skal i læne jer tilbage, og så skal jeg nok føre jer igennem et univers af hovedtelefoner.

IMG_7629

Skriv en kommentar