Hvad betyder de forskellige ting så?

Hvad betyder de forskellige ting så?


Nu nytter det jo ikke noget, at jeg svinger om mig med forskellige begreber og betegnelser, som I nok aldrig har stillet bekendtskab med. Derfor er jeg igang med noget RIGTIG spændende.

I skal nemlig ikke klikke rundt på min blog, hvis I ikke kender de forskellige begreber og betegnelser, så dem vil jeg da selvfølgelig sætte jer ind i.

Min idé er, at jeg vil skrive lidt fakta til hvert emne, som jeg synes er relevant for den normale bruger af hovedtelefoner.
Nogle af de emner jeg vil komme ind på er følgende:

  • Åbne og Lukkede hovedtelefoner

  • Impedans

  • Frekvenskurver

  • Ordbog

Det er heller ikke kun jer der skal lære, for det skal jeg også! Jeg er ikke ekspert indenfor disse emner, men det har jeg i sinde at blive, så jeg kan forklare det til jer. Vi lærer hele tiden, og det har jeg tænkt mig at gøre, om det så må kræve endnu flere timer foran skærmen. Nogle af emnerne vil jeg gå lidt mere i dybden med, da de har lidt større relevans, hvor andre vil jeg kun lige komme ind på.

Alle disse emner vil blive lagt op i FAKTA-fanen øverst oppe, så I nemt og overskueligt kan tilegne jeg lidt ny viden, indenfor et specifikt område.


 

Skriv en kommentar