Hoved-fi.dk Møde København 2017

Hoved-fi.dk Møde København 2017


Ligesom vores Hoved-fi.dk møde sidste år, så blev det igen holdt hos 3Shap i København med Peter i spidsen af arrangementet. Fremmødet var ikke lige så stort som sidste år, så den store nye kantine vi var placeret i var svær at fylde op. Det har været en hyggelig dag, der selvom det lave fremmøde bød på en masse god lyd. Ikke nok med det spændende grej folk havde med, så havde Peter også fået en forhandler, Mindtech, med til mødet, som havde nogle ufatteligt lækre produkter med. Jeg sehavde lidt godter med fra The Custom Art, hvor jeg fik lov til at låne deres nyeste in-ears, FIBAE 1 og FIBAE 2.

Desværre kom der ikke så mange billeder i år, da det meste af tiden gik på, at snakke med de flinke deltagere, men ikke mindst at lytte til en masse hovedtelefoner. Jeg har i hvert fald fundet mig en hovedtelefon eller to, som jeg godt kunne overveje at erhverve.

 

Skriv en kommentar