CanJam London 2016 Del 2

CanJam London 2016 Del 2


CanJam1

Det er nu blevet tid til del 2 af CanJam London 2016.

WP_20160812_07_03_19_Rich

Jeg skulle først til det engelske, så ombord på flyet med mig.

IMG_8657

Det hele foregik i Park Plaza Westminister Bridge bygningen, hvor hele herligheden var placeret på nederste etage i deres Westminister Ballroom.

Jeg fik mit navneskilt, en show guide og et lille stykke papir ved siden af, hvor man kunne deltage i en konkurrence. Det handlede om, at man skulle besøge alle de stande, som var vist på bagsiden, hvorefter man fik et stempel. Der kom ikke specielt mange stempler på mit stykke papir, da jeg først tog det i brug på anden dagen.

Det var et ganske fornuftigt størrelses lokale det hele var placeret i, hvor der i alt var 68 stande.
Her er lavet en liste af nogle af de mange stande.

Deltager NY

På ovenstående billeder har vi både Sennheiser, men også Brainwavz standen. De havde begge spændende produkter på bordet, hvor Sennheiser bl.a. havde deres nyeste skud på stammen, nemlig deres Sennheiser HD 800S, som lød ganske forbløffende. Brainwavz kender man specielt for deres hovedtelefons puder, der er lavet af utroligt fine materialer, og som samtidigt passer på et utalt af hovedtelefoner.

Her er der to spændende stande, da ingen af producenterne var nogle jeg selv kendte. Den første stand var MYTEK, som havde nogle utroligt spændende produkter med, hvor på billederne ser vi deres Brooklyn DAC og Manhattan DAC/AMP. Det blev desværre ikke til et lyt, da der ikke var noget strøm da jeg kom forbi. Derefter kom jeg til SONOMA standen, som jeg heldigvis fik lov at prøve, og sikke en spændende hovedtelefon og DAC/AMP kombi.

Ovenstående to stande fik jeg ikke prøvet, men jeg fik taget lidt billeder af herlighederne. Der er bl.a. det store Questyle System i Questyle standen, og et par spændende forstærkere og DAC’s i Violectric standen.

Inden jeg tog til CanJam London 2016, havde jeg hørt om Rupert Neve Designs forstærker, der skulle være en glimrende forstærker. Jeg fik den prøvet, og det var helt bestemt en spændende forstærker. Derefter var der Hifimans stand, hvor jeg fik et lyt til et sæt HE-1000, sammen med deres store setup, der bestod af en HM901s og deres EF6.

Så blev det tid til, at få kigget på lidt kabler, hvor her har jeg et kig på Labkables stand, som er et firma fra Hong Kong der laver speciallavet kabler til hovedtelefoner. Dernæst skulle der kigges på Nobles stand, der laver high-end In-ears.

Final standen var også en spændende stand, hvor de laver både hovedtelefoner, men også In-ears. De laver både hovedtelefoner i den lave ende af pris skalaen, men også i den helt dyre, hvor Sonorous X er en af de dyreste. Efterfølgende var det blevet FLC Technology’s tur, som er et kinesisk firma da har specialiseret sig for In-ears. De havde medbragt en prototype af deres nyeste flagskib, der gik under navnet Celeste, hvor man kunne justere dets signatur.

Jeg var her nået til MrSpeaker og Cavalli Audio’s stand, som havde mange spændende ting på bordene. De havde en prototype med, som strålede med alle sine nøgne komponenter og rør. Udover at se pæn ud, så lød den ganske fornuftigt, så den bliver i hvert fald spændende at se, når den er blevet færdig. Ved siden af MrSpeaker og Cavalli Audio var Focal standen, hvor de havde deres nyeste flagskibe med, deres Elear og Utopia. Det blev desværre ikke til et lyt, da det var en stand med mange lyttere.

Så kom der lidt flere stande, hvor det første var Ultrasones tur, hvor jeg fik et lyt til deres nye Tribute 7. Ultrasone udkom med deres Edition 7 i 2004, hvor deres Tribute 7 er en hovedtelefon med ca. samme frekvenskurve, hvorfor der kun bliver lavet 777 af dem. Dernæst var det blevet Echobox Audio’s tur, der havde deres nye Echobox The Explorer med. Det er en DAP, hvor selve kabinettet er lavet i forskellige træsorter. Til sidst var det et besøg i OPUS standen, hvor de havde deres #1 og #2 DAP med. Begge DAPs er med touchscreen og et lækkert design, og så lød de også godt.

Har i sidste slide er her lidt forskellige billeder, fra nogle af de andre stande.

Der har været utroligt mange spændende produkter, hvilket har gjort det nærmest umulig, at få alt med i dette indlæg.

Håber i har haft kunne lide billederne.

 

Skriv en kommentar